dimarts, 10 de juny del 2014

L'arquitectura Dels Llacs


L’Arquitectura dels llacs solen ser antigues (castells, esglésies o cases rurals). 

L'església d'Asunció


homo architectus blog arquitectura eslovenia bled isla lago iglesia Church Assumption Asuncion
Avui i aquí- L’església d’Asunció, arquitecte desconegut

En la frontera eslovaca con Àustria església s’Asunció que es un castell sense murs que hi ha en el mig del llac, te con a centre una església i al voltant unes casetes amb molta vegetació.

A L’hiver tot es congela deixant un paisatge blanc i bonic, l’estructura de les cases son antigues del segle XVIII al igual que l’església del centre. es va construir una església dedicada a la Mare de Déu, esmentada per primera vegada en textos històrics l'any 1185.

 El santuari actual gaudeix d'una àmplia nau i un estret presbiteri, d'un marcat estil gòtic, consagrada l'any 1465. Construïda al costat sud de l'illa durant el barroc, s'alça una empinada escala de pedra amb 99 graons que donen accés al temple. A l'interior de l'església es conserven diversos frescs que representen escenes de la vida de Maria, com la història dels seus pares, Sant Joaquim i Santa Anna, a la paret nord, o la visitació de Maria i escenes de la seva vida adulta a la paret sud. Els experts consideren que moltes de les imatges estan profundament influenciades pels esquemes gràfics del taller del Mestre Bolfgang, realitzats al voltant de l'any 1470. L'altar major de l'església va ser tallat durant el barroc, a mitjan segle XVIII.

Castell de Bodian

castillo-lago
Castell de Bodian – UK - 

Altres estructures con Castillo de Bodiam, un Castell a la vora d’un llac de UK que esta lluny de tota civilització el que fa un lloc màgic, no es coneix l’arquitecte, però te una estructura comuna amb altres castells però al estar a la vora d’un llac li dona un aire preciós. Del segle XIV te uns corredors estrets i uns murs una mica dèbils però això li dona un toc mes antic i medieval 

Opinió personal 



Per a mi l’arquitectura dels llac sempre és el mateix, cases rural o castells antics que sols es queden con atracció turística, ja que avui en dia es segueix construint cases a prop del llac però o son per lloguer o per poques coses i no tenen un seguiment estructural, solen ser de fusta però poc mes. Les cases de llacs son maques però repetitives, apart de les medievals no hi ha molta distinció.

Referències

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada